Markservice

På samma sätt som du kanske skjutsar dina barn när de ska spela sitt instrument, gå på sin dansklass eller utöva sin sport, på samma sätt behöver barnen skjuts till LANet eller turneringen som de vill åka på.

Att sälja fika på en idrottsmatch eller fixa kläderna till en dansuppvisning är lika uppskattat som när du hjälper till med att frakta datorer och skärmar till LANet eller bär stolar och bord för att hjälpa till att sätta upp allt.

Om ditt barn själv vill arrangera ett evenemang så kan du t.ex. hjälpa till med att hitta lämpliga lokaler att ha arrangemanget i, erbjuda dig att hålla i cafédelen, ta kontakt med föreningar och studieförbund som skulle kunna hjälpa till och skjutsa ungdomar och datorer. Fråga ditt barn vad hen skulle vilja ha hjälp med, visa att du tar hens spelande på allvar och vill stötta det på de sätt du kan.